fbpx
Kuriozitete

Artisti përdor pëlhurë dhe hekur për të krijuar art të mahnitshëm

Në duart e Benjamin Shine, një copë tyl nuk është vetëm për të bërë veshjet e preferuara dhe perdet. Duke përdorur një hekur, artisti britanik e kthen pëlhurën në piktura mahnitëse realiste.

Shine skulpton, shtyn dhe zbukuron copën e madhe të tyllit, cilësitë e tij transparente i japin portretit bukuri dhe thellësi.

Duke u shtrirë në këtë mënyrë, artisti fiton tone dhe hije të ndryshme që i bëjnë të mundur që ai të përshkruajë realisht çdo gjë nga sendet në portrete.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button