Kuriozitete

Çaste të paharrueshme që vërtetojnë se bota është e mahnitshme

Ky është një koleksion fotosh të rralla, por të vërteta, të fiksuara në celuloid nga njerëz të çfarëdoshëm, rastësisht apo qëllimisht. Por, pamjet magjepsëse dhe mahnitëse që shfaqin ato, tregojnë edhe njëherë se bota nuk është vetëm “gri”.

Këto foto, e sigurtë është që do t’iua bëjnë ditën më të lehtë, më të këndshme, e sigurisht që do të humbisni për pak çaste nga realiteti.

Gjithçka në fotogalerinë e mëposhtme.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button