fbpx
Kuriozitete

FOTO të kriminelësh që janë bërë virale

Kur dikush burgoset, në SHBA ka shumë faqe që ua postojnë fotot në internet, pasi procesi nuk është i paligjshëm.

Kjo mund t’i hyjë në punë dikujt që do të punësojë një person, dhe bën një kërkim në Google për të parë nëse ka ndonjë të shkuar të keqe.

Por disa nga këto foto janë bërë virale, herë ngaqë i arrestuari ka qenë shumë tërheqës, herë për arsye të tjera.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button