Kuriozitete

Genghis Khani vrau edhe të vëllanë sepse …

Genghis Khan lindi si biri i një kryetari të fuqishëm, por gjendja e tij ndryshoi kur babai u helmua nga një fis armik.

Djali i ri dhe familja e tij u dëbuan nga shtëpia e tyre dhe u detyruan që të pastrojnë për të siguruar ushqimin, duke mbajtur frymën gjallë kryesisht me bimët dhe kufomat e kafshëve që gjenin në rrugë.

Kur ishte 14 vjeç, Genghis Khani gjeti një peshk dhe u kthye me të shpejtë në familje.

Por vëllai nga i ati, Behter, ia rrëmbeu nga duart dhe nuk pranoi ta ndajë me askënd tjetër.

I tërbuar, Genghis Khani e përgjoi deri sa vëllai ishte vetëm, dhe e vrau me një shigjetë

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button