Kuriozitete

Konkursi për kafshët shtëpiake, përzgjidhet më dembelja…

Kur është fjala për t’u rehatuar në divan, nuk shpëtojnë as kafshët tona shtëpiake.

Pronarët e shumë kafshëve ndanë fotot e kafshëve të tyre që morën pjesë në një konkurs i cili quhet  ‘Mbreti i shtratit’ dhe që pas publikimit të fotove  në internet do të shpallej fituesi.

Image

Fituesi i konkursit ishte Alfie, një qen 9 muajsh nga Edinburg, i cili duket se nuk do asgjë tjetër përveçse të ketë një pushim të merituar mbi shtratin e pronarit të tij.Qeni fituesTrego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button