Kuriozitete

Prishtinë/ Vendi ku njerëzit po rrëzohen vazhdimisht (Video)

Bora e madhe në Prishtinë ka shkaktuar edhe shumë rrëzime te njerëzit në rrugët e ndryshme të kryeqytetit. Megjithatë, është një vend në një nga rrugët ku kalojnë njerëzit, ku ata po rrëzohen vazhdimisht. Një përdorues në Twitter, @gentianmehmeti, ka postuar shumë video të incizuara nga një kënd i njëjtë, ku njerëzit duke ecur, rrëzoheshin gjatë gjithë kohës.

Videot janë komentuar e shpërndarë shumë në këtë rrjet social dhe jo vetëm, ndërsa këto mund t’i shikoni të përmbledhura në videon më poshtë:

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button