Kuriozitete

Shumica e njerëzve e kanë gabim/A mund t’i gjeni të gjitha 8-at?

Kjo fotografi është e mbushur me gjashtë, si dhe disa 8 të fshehura. Gjetja e puzzles dhe kuize të reja, online ose në revista, është një nga gjërat e mia të preferuara. Kush e di? Ndoshta mënyra se si teknologjia bën çdo gjë të lehtë në ditët tona, na detyron të përpiqemi të gjejmë mënyra të reja për të mbajtur trurin tonë në formë. Është e rëndësishme për të ushtruar mendjen shpesh.

Kuizet, lojërat, sudoku, fjalëkryqe, iluzionet optike dhe problemet e matematikës janë mënyra për të arritur atë.
Kjo fotografi është e mbushur me gjashtë, si dhe disa 8 të fshehura. Mirë, keni 10 sekonda – sa 8 mund të gjeni ?!

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button