Categories Kuzhina

Paidhaqe qengji me rozmarinë

5-6 paidhaqe, 1-2 lgj gjalpë, 2-3 degë rozmarinë, 2-3 thelpinj hudhër, Kripë, piper i zi

Lyejmë paidhaqet me gjalpë dhe i spërkasim me kripë dhe piper. Vendosim një tigan që nuk ngjit të marrë temperaturë. Vendosim paidhaqet dhe i lemë sa të piqen nga një anë, i kthejmë nga ana tjetër, shtojmë në tigan gjethet e rozmarinës dhe thelpinjtë e hudhrës. Vendosim mbi paidhaqet nga pak gjalpë dhe vazhdojmë pjekjen duke i spërkatur herë pas here me lëngjet që dalin në tigan. I servirim me patate të zjera e të kaurdisura me gjalpë dhe me shije rozmarine. Nga: ZONJA KATERINA

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Lexoni Gjithashtu

Categories Kuzhina

Kjo picë e shijshme nuk do ju shëndoshë

Nëse hani shpesh pica dhe dëshironi të hiqni qafe sasinë e tepërt të karbohidrateve, kjo…

LEXO ME SHUME
Categories Kuzhina

Video/ Tavë me makarona

Recete nga znj Eneida Përbërësit 300 gr makarona 200 gr mish të grirë 2 qepë…

LEXO ME SHUME
Categories Kuzhina

Qofte me pure patate në furrë…

Qofte me pure patate në furrë . Përbërësit: Për purenë: 1 kg patate 1 gotë…

LEXO ME SHUME
Categories Kuzhina

Qofte me patate

Nuk kanë stinë apo vakt, recetat me qofte janë ‘të mirëpritura’ çdoherë në shtëpitë tona.…

LEXO ME SHUME
Categories Kuzhina

Lulelakër në furrë me salcë beshamel nga zonja Albana

Lulelakër në furrë me salcë beshamel Përbërësit: 1 kg lulelakër 2 lgj gjalpë 3 lgj…

LEXO ME SHUME