fbpx
Lajme

Nuk shkoi për 14 muaj në punë, kryebashkiaku i Ramës merr rrogë të plotë

Kryetari i Bashkisë së Pustecit, Edmond Themelko, nuk është paraqitur në punë për 14 muaj rresht. Por pavarësisht mungesave të tij, ai është paguar rregullisht, duke marrë 13 milion lekë nga fondet publike.

Aktualisht ai është i arrestuar në Maqedoni për parregullsi në procesin zgjedhor dhe për 14 muaj karrigia e tij ka qenë bosh. Megjithatë askush nuk e ka marrë mundimin që ta zëvendësojë atë.

Kamerat e Fiks Fare shkuan në këtë bsashki, e cila është 30 km larg Korçës, por aty gjetën vetëm 3 punonjës. Ndërkohë, nënkryetari i Bashkisë u tha se kryetari ishte me raport. Ky i fundit i kishte deleguar punën nënkryetarit, i cili tha se nuk mbante mend për shkresat që kishte firmosur.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button