Lajme

Partia Demokratike dega Sarandë festoi sot 28 vjetorin e krijimit të saj

Partia Demokratike dega Sarandë festoi sot 28 vjetorin e krijimit të saj . Më 12 Janar të vitit 1990 u themelua Partia Demokratike e Sarandës , forca e parë politike opozitare në qytetin tonë. Vetëm pak kohë pas nisjes së Lëvizjes Studentore, 90 intelektualët, sarandiot vendosën të krijojnë forcën e re politike të qytetit . Ky përvjetor e gjeti Partinë Demokratike të Sarandës me një aktivitet festiv .Merrnin pjesë Fatbardh Kadilli,  kryetari I PD Sarandë Hariz Mema, gjithashtu merrnin pjesë Deputetja Vlorës Nada Mecorapaj, Kryetari I sapozgjedhur I PD Vlorë Genc Deromemaj ,sekretarja e PD Barije Isufi dhe të tjerë.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button