Lajme

Shtiren si policë, mashtrojnë banorët e Krushës së Vogël

Të dyshuarit janë arrestuar në mëngjesin e së mërkurës

Të veshur si civilë po kontrollojnë veturat, e me këtë po kryejnë detyrën e tyre zyrtare. 

Ngjashëm vepruan një ditë më herët dy persona, por për dallim, ata nuk e kishin profesion të vërtetë atë që po bënin.

SH.H dhe B.D në duke u shitrë si policë, po mashtronin udhëtarët në Krushë të Vogël.

Të parkuar në këtë stacion, duke përdorur një dritë vezulluese, udhëtarëve u kërkonin të holla.

Por njëri nga udhëtarët s’u besoi atyre e rastin e paraqiti në Policinë e Kosovës.

Në pamundësi të prezantimit të kartelave zyrtare, ata ikën.

Por, pavarësisht kësaj ata nuk iu shpëtuan prangave të policisë.

Këta dy presona u kapën në një fshat të Gjakovës.

Një ditë pas, banorët e Krushës së Vogël, thonë se nuk kishin dëgjuar për rastin.

“Unë ton ditën e gatë kom nejt qetu, ama s’kom ni dicka 00:33, 00:41, s’kom dëgju nuk kom dëgju, me ndodhë dicka këtu pari kasha nip o jo… se flasin gjinja, jo filani, po joo….”.

E për ata s’është e panjohur që policët e vërtetë të ndalojnë në këtë stacion.

Përmes telefonit, Policia rajonale e Prizrenit e konfirmoi rastin për T7.

Ndërkohë, detaje për rastin ka dhënë kryeprokurori në Prokurorinë Themelore në Prizren, Admir Shala.

“Ne kemi ndaluar të dy persona kemi bërë identifikimin e tyre është sekuestruar automjetin, personat gjendjen në ndalim, kemi parashtruar kërkesë për….”.

T7 merr vesh se këta dy persona që vijnë nga Komuna e Gjakovës, janë të njohur për organet e rendit.

Ata dyshohet se kanë kryer edhe vepra të tjera penale.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button