Lajme

U dyshuan se ishin false, zbulohet procesverbali i doganës së Durrësit për produktet kineze

Dogana e Durrësit ka vendosur një kontroll fizik të mallrave të cilat kanë mbërritur nga Kina në këtë doganë pasditen e sotme. Nga procesverbali i zyrës doganore bëhet me dije se artikujt  nga markat e mëposhtëme dyshohen se janë të falsifikuara pasi subjekti nuk disponon dokumentacion qe të vërtetoj se këto marka janë origjinale.

Ndër produktet të cilat dyshohen se janë false janë:

850 protofola nga të cilat të markave Guci, Armani, Luis Vouton, Hermes, Mont Blanc, Hugo Boss, Burberi, Ferragamo,Fendy dhe Dior.

2900 rripa mesi të llojeve Philip Plain, Versace, Luis Vouton, GG, F.

1800 palë syze të llojeve Rayban, Versace, Luis Vouton, Channel, D&G,Gucci, Dior, Lacoste.

650 çanta të llojeve Dior, Frendi, Hermes,Luis Vouton, Valentino, D&G, Channel dhe 30 çanta të tjera të cilave nuk iu dihet marka.

Si dhe 4570 palë atlete të dyshuara imitime të markave të njohura si: Addidas, Nike, Loubutin, Ultraboost, Rebook, Splai.

Këto mallra të dyshuara imitime të markave botërore, sipas burimeve në deklarime janë emërtuar si mallra të thjeshtë, pa marka. Ndërkohë, subjekti përfaqësuar nga personi fizik E.M, ka kërkuar që të kryejë zhdoganimin në Doganën e Tiranës, pra të kalonte tranzit nga pika doganore Durrës.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button