Lifestyle

Ja si duhet ta pastroni lavastoviljen

Ideja e pastrimit të enëlarëses për dikë mundet të duket e tepërt, por shumë gra janë në kërkim të produkteve që do pastronin këtë gjë.

Një nga arsyet kryesore se pse duhet të pastrohet enëlarësja është, sepse me kalimin e kohës mbetjet e ushqimit, yndyrat, dhe produktet e pastrimit munden të krijojnë depozita të forta të papastërtisë.

Kjo depozitë e grumbulluar do të bëjë që enëlarëses suaj t’i vijë era e keqe dhe ka mundësi, që enët e juaja të mos pastrohen mirë.

Kështu për t’i larguar këto, juve ju duhet sodë buke dhe uthull.

Në fillim duhet të largoni pjesët e hekurta, ku vendosen enët dhe më pas në pajisje vendoseni sodën e bukës dhe uthullën, me anë të një furçeje dhëmbësh mundohuni të pastroni pjesët delikate.

Kështu lëreni të qëndrojë për pak minuta dhe më pas shpërlajeni me ujë.

Hapi i parë

Image

Hapi i dytë

Image

Hapi i tretë

Image

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button