Lifestyle

Njihuni me qytetin më të lumtur në botë, nuk është as në Europë dhe as në Amerikë

Sapo lexon titullin, çdokujt i vjen ndërmend ndonjë shtet i caktuar ku mirëqenia ekonomike është e lartë. Besojmë se askujt nuk i ka shkuar ndërmend për Shqipërinë dhe kjo për shumë arsye që dihen nga të gjithë.

Sipas një sondazhi të kryer nga “Times Out” dhe “Tapestry Research”, qyteti më i lumtur në botë ndodhet është Melbourn i Australisë. 15.000 njerëz u intervistuan për këtë sondazh në 32 qytete të mbarë botës. Ata u pyetën për ushqimin, pijet, kulturën, takimet dashurore, udhëtimin, jetën në komunitet, etj.’

Përfundimi ishte se qyteti më i lumtur në botë është Melburn, në Australi. Plazhet, parqet publike, restorantet e larmishëm dhe moti e bëjnë një nga vendet më të përkryera për të jetuar, gjatë gjithë vitit.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button