Politike

FOTO/ Memet më pikante të ditës, për 1 prillin por jo vetëm

Sot është 1 prilli, dita që në gjithë botën kujtohet si dita e shakave apo gënjeshtrave. Edhe pse nuk është feste kombëtare, ajo njihet si dita e gënjeshtrave dhe e çdo lloj marrëzie të bukur dhe intriguese në familje, shoqëri, në shkollë apo dhe në punë.

Gjatë ditës së sotme nuk kanë munguar edhe memet që zbërthejnë në një mënyrë ironike domethënien e kësaj dite duke e trajtuar përgjithësisht në kontekstin politik.

Ne kemi përzgjedhur disa prej tyre në të cilat trajtohet situata politike në vend, premtimet elektorale të politikanëve si dhe qëndrimet që ata mbajnë lidhur me situata të ndryshme me të cilat ndeshen.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button