Showbiz

“Leqe, qilar, qivur”, e dini kuptimin e këtyre fjalëve?

Kastro Zizo është bërë zyrtarisht pjesë e Ora News me emisionin e tij “Late Night Show” që do të transmetohet cdo të premte në orën 23:00. Ndonëse ka vite që del para kamerave si këngëtar dhe moderator, puntatën e parë ai kishte shumë emocione. Ndërsa fliste me të ftuarin e parë, Flor Binaj, i tha se ka hyrë në transmetim me dridhje leqesh. Më pas e pyeti për kuptimin e fjalës leqe. Aktori nuk hezitoi të përdorë notat e humorit duke thënë: “Tashi, për të shpjeguar leqet duhet të kuptoj qilar dhe qivur.”   Po ju e dini kuptimin e këtyre fjalëve?

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button