Showbiz

New York Times shkruan për këngëtaren shqiptare: Duhet ta dëgjoni me patjetër

Në një artikull “New York Times” u dedikoi hapësirë disa prej artistëve të rinj nëpër botë. Një prej këtyre 15 këtyre artistëve ishte edhe këngëtarja shqiptare Melinda Ademi. Melinda është një emër i ri, por shumë e talentuar, aq saqë ka tërhequr vëmendjen e revistës prestigjoze “New York Times”.

Për Melindën shkruhet se ka lindur në Gjermani, pasi familja e saj u largua nga Kosova në vitet `90 kur shqiptarët filluan luftën për pavarësi ndaj Serbisë. Më pas familja e saj fitoi Green Card dhe shkoi në Amerikë. Po ashtu, përmendet pjesëmarrja e Melindës në “American Idol” dhe talenti i saj për të bërë rep.

“Po përpiqesha të krijoja këngë dhe kuptova se isha më e tërhequr nga meloditë dhe tingujt shqiptarë. Vendosa që do të ishte më mirë për mua dhe për shijet e mia të vija këtu”, -është shprehur Melinda duke iu referuar Kosovës.

Një talent i ri që premton shumë! Ne mezi presim që Melinda të pushtojë të gjitha mediat botërore, ashtu si Dua, Rita, Bebe dhe shumë artistë të tjerë shqiptarë.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button