Sport

8-12 shkurt 1985/Dy kupa në një javë

Dy Kupa në një javë!
8-12 shkurt 1985
Nuk kishte ndodhur kurrë në historinë e sportit të vlorës. Një qytet i gjithë në festë.

Festë që filloi në Elbasan me golat e Vasil Rucit dhe Agim Bubeqit dhe përfundoi në pallatin e sportit në Vlorë me koshin në sekondat e fundit të Violeta Çalës (69-67).

Dy ekipe që na kanë bërë të lumtur e krenarë. Djem e vajza që shkruan histori.

Historinë e plotë të dy kupave të fituara në Vlorë do t’a lexoni në librin “Kampionët e Vlorës 1930-1990”.
Për herë të parë të gjithë kampionet e Vlorës në një libër të vetëm.

Libri është në proçes botimi.

Gazetari Ergys Alushi

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button