Sport

Dikur ky autobus transportonte lojtaret e flamurtarit

ESHTE FILOZOFIKE SI PAMJE 
Dikur ky autobus që shikoni në foto transportonte lojtarët e flamurtarit, madje edhe në fasaden e tij mban logon e nje klubi me histori, jo vetem ne vendin tone por dhe me gjere… Per syrin e nje qytetari keto pamje jane vertete te dhimbshme dhe per tifozet pikojne lot. Dikur ne brendesi gumzhinin zerat e lojtareve te flamurtarit, sot mos me keq, i braktisur, i harruar dhe i lene ne gjendje te mjerueshme. Askush deri tani nuk ka marre asnje mas per ta larguar nga ambjenti sportiv kete autobus.

onetvvlora

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button