KurioziteteTeknologji

Çfarë do të ndodhë me rrjetet sociale, Facebook kërkon që t’i shkrijë në një

Facebook planifikon të bashkojë shërbimin e mesazheve të Instagram, WhatsApp dhe Facebook Messenger në një të vetëm.

Tre aplikacionet do jenë të pavarur nga njëri-tjetri njësoj si më parë, por do jetë shumë më e lehtë të shkëmbesh mesazhe midis aplikacioneve.

Ideja fillestare është prezantuar nga krijuesi i Facebook për Neë York Times, si një projekt personal i Mark Zuckerberg.

Puna për integrimin e mesazheve të tre platformave në një ka nisur dhe pritet të përfundojë në fund të këtij viti.

Në përfundim pritet që përdoruesit e Facebook, Instagram dhe WhatsApp të komunikojnë direkt me një tjetër person që përdor vetëm një prej shërbimeve, pa dalë nga aplikacioni.

Pra të komunikosh nga profili i Instagram me një përdorues të WhatsApp. Kjo aktualisht është e pamundur.

Deri tani Facebook nuk ka komunikuar asgjë në lidhje me këtë shërbim, pasi jemi në një skandal të privatësisë online dhe duke vepruar si aplikacione më vete dhe konkurente, bashkimi i funksionit të mesazheve në një do të sillte shumë probleme.

Një bashkëpunim i tillë do të ndikonte pozitivisht për bizneset, pasi do të mjaftonte vetëm një platformë dhe mund të arrini çdo përdorues të një prej aplikacioneve.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button