fbpx
Bota

2-vjeçari që humbi jetën duke u përpjekur ta shpëtonte qenin e tij nga zjarri

Ky është djaloshi 23 mujash i cili vdiç pasi që u kthye në shtëpinë e cila po digjej për ta shpëtuar qenin e tij. Loki Sharp, u zhduk në shtëpinë e tij, pas orës 5 pasdite kur kuptoi që qeni i tij është akoma brenda duke u përpjekur që ta shpëtonte atë. Prindërit e tij ishin afër por e humbën atë kur ishin duke tentuar të kërkonin ndihmë dhe të fiknin zjarrin që kishte kapluar shtëpinë e tyre”.

Babai i tij tha më pas se djali i tij nuk arriti ta shpëtone as qenin dhe as veten e tij të cilët vdiqën nga zjarri. Ai në Facebook me zemër të thyer ka shkruar “Dua vetëm të ju them një gjë, mos i merrni fëmijët për të mirëqenë”. “Gëzoni çdo moment me ta!!!. Ne të duam ‘Bubba’ dhe e dimë që je në një vend më të mirë!!.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button