Bota

Luani që qëndroi për disa ditë prapa oborrit të shtëpisë të një gruaje (Video)

Ky luan i maleve është parë në oborrin prapa shtëpisë së një gruaje, në Kaliforni të Amerikës. Gjuetari është parë dhe është raportuar menjëherë në polici, nga banorët të cilët ishin të shqetësuar.

Policia dërgoi një njoftim, duke ju thënë banorëve që të qëndrojnë brenda në shtëpi deri sa të kapej luani 50 kilogramësh, duke e dërguar më pas në malet e asaj zone, raporton “Daily Mail Video”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close