fbpx
Bota

Opeli me shpejtësi 208 km/orë godit një autobus

A keni menduar ndonjëherë se çfarë mund të mbetet nga makina pas një përplasje me një shpejtësi prej 200 km/h? EuroNCAP dhe personat e tij kanë kryer teste standarde përplasjeje për vite me radhë, në të cilat siguria e makinës testohet me shpejtësi rregullisht nën 60 km / orë.

Ndonjëherë dikush organizon teste jozyrtare me shpejtësi më të madhe, më shpesh për argëtim, dhe ne sjellim një shembull të tillë më poshtë. A keni menduar ndonjëherë se çfarë mund të mbetet nga makina pas një përplasje me një shpejtësi prej 200 km/h? Ndikimi i Opel në autobus është i tmerrshëm, gjë që nuk është për t’u habitur duke marrë parasysh se kontakti ndodhi me 208 km/orë.

Dëmi është i tmerrshëm. Makina është shkatërruar plotësisht në një nivel të panjohur, dhe pjesa e vetme e paprekur është bagazhi. Duke gjykuar nga ajo që u pa në një aksident si ky, është e pamundur të imagjinohet se dikush në Opel mund të mbijetojë. Për më tepër, autobusi ishte dëmtuar rëndë, kështu që do të kishte viktima edhe në të.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button