Bota

Qeni i apasionuar pas notit, mëson të ngjisë shkallët e të hidhet në pishinë

Pastorët gjermanë janë një ndër llojet e qenve më të zgjuar dhe më të përgatiturit. Kjo është një arsye se pse ato përdoren gjërësisht nga policia sidomos nga departamentet e antidrogës për shkak të aftësisë së tyre nuhatëse.

Ndërsa Elliot nga Fightsville, ShBA është i apasionuar pas notit dhe pishinave.  Ai ka mësuar se si të ngjitet në shkallët e pishinës dhe të futet brenda.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: