fbpx
Bota

Spanja nuk e zhvillon festivalin e vrapimit të demave (Video)

Festivali më i njohur i demave në Spanjë në qytetin verior të Pamplona është anuluar për shkak të krizës së koronavirusit. Festimi i San Fermin është shekullor dhe zakonisht ndiqet nga qindra mijëra njerëz. Gjatë festimit, demët e luftës gjysmë-ton ndjekin qindra njerëz, shumë prej të cilave veshin këmisha dhe shalle tradicionale të bardha, nëpër rrugët e ngushta të qytetit çdo mëngjes.

Festivali më i njohur i demave në Spanjë në qytetin verior të Pamplona është anuluar për shkak të krizës së koronavirusit. Festimi i San Fermin është shekullor dhe zakonisht ndiqet nga qindra mijëra njerëz, transmeton lajmi.net. Gjatë festimit, demët e luftës gjysmë-ton ndjekin qindra njerëz, shumë prej të cilave veshin këmisha dhe shalle tradicionale të bardha, nëpër rrugët e ngushta të qytetit çdo mëngjes.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button