Covid-19

Pa vaksinë nuk do ketë kafe/ Si e presin qytetarët paralajmërimin e Ministrisë së Shëndetësisë

Synimi i institucioneve është vaksinimi i 70% të popullatës deri në mesin e vitit 2022. Në interpelancën e fundit ministrja e Shëndetësisë tha, se po shqyrtohet masa e paraqitjes së certifikatës së vaksinimit para se të hysh në lokal ose restorant.”

“Jam shumë dakord. Kështu e ka edhe Europa. Unë kam paraqitur pasaportën e vaksinimit në lokale në Greqi dhe Francë”. “Mirë që duan certifikatë këta, por do t’u zbrazen lokalet, që mezi po e marrin veten”.

“Unë nuk kam ndërmend ta bëj vaksinën. Nuk do ta pi kafen në lokal”. “Unë jam studente, 19 vjeç. Kam bërë një dozë, dhe besoj se do ta bëj edhe të dytën dhe të tretën, pasi gjërat po vijnë dhe po shtrëngohen”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close