Covid-19

Tiranë, pas një jave ndërprerjeje, nis procesi i vaksinimit me vaksinën kineze

Ndonëse prej 7 ditësh të moshuarit prisnin në radhë për të bërë dozën e dytë të vaksinës anti-covid, e cila mungonte, një panoramë krejt tjetër na vjen nga Sheshi Skënderbej.

U raportua se me mbërritjen e 60,000 dozave të vaksinës së Sinovac në vendin tonë, të gjitha pikat janë furnizuar dhe se procesi i vaksinimit ka nisur. Por, ndryshe nga herët e tjera, sot ka vaksina, por nuk ka të moshuar që presin në radhë. Kjo siç duket edhe nga mungesa e informacionit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: