Covid-19

U vaksinua me AstraZeneca, gruaja shpërfytyrohet

Vaksinimi me AstraZeneca dhe alergjia që është shkaktuar më pas, ka bërë që një grua të duket ndryshe në pamje, gjë që e ka vënë re vetë. Ajo thotë se pas vaksinëns i dukej vetja si një ‘njeri elefant’ dhe këtë e ka parë disa orë pasi u vaksinua. Ajo u zgjua në mëngjes, i ndjeu qerpikët shumë të fryrë dhe u shtang kur pa në pasqyrë se sa e ënjtur ishte fytyra e saj. Menjëherë ajo njoftoi mamanë e saj dhe shkuan në farmaci.

Pasi mori disa anti-alergjikë për tre ditë, fytyra e Vickyt u kthye në normalitet dhe ajo ishte në gjendje të kthehej në punë. Megjithatë, pavarësisht nga kjo përvojë e keqe, Vicky Richardson, nga Fareham, Hampshire, Angli, u bën thirrje britanikëve që ‘t’i besojnë shkencës’ dhe të vazhdojnë të vaksinohen.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: