Fashion

3 trendet e vitit 2021 që princeshë Lady Diana i veshi e para (Foto)

Princeshë Diana, rebelja e mbretërisë që theu sa e sa rregulla, një ikonë mode, ishte gjithmonë një hap përpara botës. Sot, shumë trende mund të përqafohen nga të gjithë, madje të konsiderohen edhe risi, por në fakt, Diana i ka veshur e para. Në vitin 2021, pjesë e garderobës suaj duhet të jenë patjetër këto tre trende:

Ngjyrat e theksuara dhe miksimi i tyre

Pantallonat me kuadrate

Jelekët e thurur

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close