Fashion

Hidhini një sy fustaneve më “IN” për këtë pranverë

Pranvera ka ardhur dhe të gjithë kemi nevojë për nëj ndryshim në dollapin tonë. Ekspertët e modës këtë vit sugjerojnë sa më shumë fustane shumëngjyrësh, me lule apo dizajne të tjera. Teksa jeni duke pritur që të mbarojnë këto ditë me shi, hidhini një sy fustaneve që do t’ju shoqërojnë çdo ditë gjatë gjithë pranverës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close