Fashion

Ja si të dukeni e veshur shtrenjtë me pak gjëra

Një person që duket i paraqitshëm, i suksesshëm dhe i pastër gjithmonë frymëzon afeksion dhe besim. Imazhi i respektit kontribuon në vendosjen e shpejtë të kontakteve, shfaqjen e mirëkuptimit, vendndodhjen e gjinisë së kundër Pamja juaj ndikon në mënyrën se si njerëzit e tjerë ju perceptojnë dhe ju trajtojnë.

Nëse nuk keni shumë para për bukurinë tuaj dhe doni të përfitoni sa më shumë nga veshjet tuaja, është thelbësore të hidhni një vështrim në jetën tuaj të përditshme dhe të vendosni cilat rroba ju nevojiten për këtë jetë të përditshme. Për tu dukur të shrenjtë më rrobat tuaja në dollap atëhere mjaftojnë gjëra të vogla për tu dukur bukur.

1.Këmishë oversize + xhinse + sandale

  1. Këmishë e bardhë+ një mini fund
  2. Bluzë e trikotuar e lirshme + pantallona lino të bardha (ose xhinse) + shapka/sandale
  3. Këmishë të lirshme + pantallona të zeza+ taka/sandale
  4. Nëse s’doni t’i ngjani askujt tjetër në qytet: Bluzë e gjerë + kapele + xhaketë lëkurë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close