Fashion

Nëse doni të dukeni bukur çdo ditë, shmangni këto gabime me veshjet

Vetëm shmangni këto gabime që të dukeni vezulluese. Edhe pse mund të keni shumë rroba trendi në dollapin tuaj, ndodh shpesh që të mos visheni bukur. Por, ka një mënyrë sesi gjithmonë të dukeni bukur.

Mjafton të mos bëni gabimet që ne do jua listojmë më poshtë. Mos u bëni gati në momentin e fundit. Mendoni se çfarë do të vishni që në darkë për ditën tjetër. Jo vetëm do bëni zgjedhje të saktë por do kurseni dhe kohë. Ju ndodh shpesh të mos visheni sipas motit. Por është e rëndësishme që rrobat tuaja t’i përshtaten motit.

Mos vishni taka për përditë. Është një zgjedhje e gabuar që do ju bëjë të dukeni keq. Ne ju sugjerojmë të visheni sipas vendit. Masat e gabuara të veshjeve na bëjnë të dukemi keq. Zgjidhni masat e rrobave sipas trupit që keni, as më të vogla as më të mëdha.

Shmangni veshjet me pupla ose rrudha. Vetëm kur e mendon, e kupton se dukeni jo bukur.

Mundohuni të mos i shmangni aksesorët. Me aksesorë do të dukeni më të bukura dhe elegante.

Shmangni veshjet e lira. Mundohuni të vishni pëlhura natyrale, do ndiheni mirë dhe dukeni bukur.

Mos eksperimentoni me ngjyra, pasi kombinimet e gabuara do ju prishin pamjen.

Shmangni printet e çuditshme. Zgjedhja më e mirë janë modelet klasike.

Dhe e fundit, të brendshmet duhet të jenë të duhura dhe komode, që pamja juaj të duket e përsosur.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close