fbpx
Fashion

Ngjyra e vitit 2019 është sa e çuditshme aq edhe e këndshme

Nuk është bërë ende shumë virale, megjithëse pritet që ngjyra e vitit 2019 të jetë sa e çuditshme aq edhe e këndshme. Veshjet do të bombardohen me “50 hijet e ngjyrës së gjelbërt” – sage, pistachio, chartreuse, neon dhe shumë të tjera.

Ja disa ide si mund t’i kombinosh këto ngjyra:

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button