Kulture

18 Maji, dita Ndërkombëtare e Muzeve, pamje fantastike të Muzeut të Pavarësisë në Vlorë

18 Maji është dita Ndërkombëtare e Muzeve. Sot kjo ditë përkon dhe me rihapjen e muzeve dhe monumenteve të kulturës për vizitorët të cilët hapin dyert pas mbylljes nga emergjenca e shkaktuar prej virusit Covid-19 . Këto pamje me dron janë realizuar sot në Muzeun Kombëtar të Pavarësisë në Vlorë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: