Kulture

29 Shtatori Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore

Në kuadër të 29 Shtatorit, Ditës Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore, dhe Ditëve Europiane të Trashëgimisë, DRTK-Vlorë po organizon aktivitete të ndryshme me temën e këtij viti “Trashegimia e Qendrueshme”.

Me këtë rast nxënës të shkollave 9-vjecare dhe të Mesme të qytetit të Orikumit, organizuan nje aktivitet në Parkun Arkeoplogjik të Orikut.

#DitaKombetareeTrashegimiseKulturore

#DitetEuropianeteTrashegimise

#DRTKVlore

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close