Kulture

Aktivitet me rastin e 85 – vjetorit të krijimit të Bibliotekës së Qytetit Vlorë

Me rastin e 85 – vjetorit të krijimit të Bibliotekës së Qytetit dhe ” Tetorit te librit “, në ambientet e bibliotekës u zhvillua një aktivitet përmbyllës. Aktiviteti u organizua ne bashkëpunim me Bashkinë e Qytetit dhe Qendrën e Kulturës dhe Artit. Te ftuar ne këtë aktivitet ishin, ish drejtues dhe punonjës te institucionit si dhe intelektuale e krijues te qytetit. Gjatë zhvillimit te veprimtarisë u fol nga të pranishmit për historikun e saj dhe per gjurmët, vlerat dhe veprimtaritë qe ajo ka lënë në vite.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: