Kulture

Dritan Leli takohet me Ismail Kadarenë dhe bashkëshorten e tij në Vlorë

Nga Dritan Leli:

“Ngaqë vendlindja më ishte dukur e mërzitshme, Vlora ishte qyteti i parë që më hapi sytë. Këtu pash det, male, pyje, rërë, gjithçka, m’u hapën sytë!”

Takimi me Ismail dhe Helena Kadarenë ishte krejt rastësor, por i ngjau asaj që më tha, ndjenjës së parë që i dhuroi Vlora, emocionit mistik që ngacmojnë takimet e papritura, prandaj edhe të paharruara. Faleminderit Kadare!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close