Kulture

” Emocione Poetike 2022″, Shkolla ‘Mustafa Qemal Ataturk në Vlorë’ vlerësohet me vendin e parë në prag të 110 vjetorit të Pavarësisë

Të nderuar sot dhe krenarë ,për vendin e parë, në Konkursin mes shkollave të mesme ” Emocione Poetike 2022″, të organizuar nga Klubi i Shkrimtareve “Petro Marko” dhe Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Vlorë-Himarë , në Tetorin e Letërsisë dhe në prag të 110 vjetorit të Pavarësisë

Falenderojmë të gjithë aktorët , që bënë të mundur realizimin e këtij eventi shumë të bukur

Falenderojmë Klubin e Shkrimtarëve “Petro Marko”, zotin MYRTEZA MARA , Kryetar i Klubit ” Petro Marko”

Falenderojmë ZVA Vlorë – Himarë që bëjnë të mundur realizimin e aktiviteteve të tilla

Falenderojmë drejtore ,Irena Toshkallari , që është dhe një prej talenteve të gjimnazit tonë , që është nderuar me çmime të para, në disa prej “EMOCINEVE POETIKE”në vite

Falenderojmē drejtorin, Sokol Gjikaj , për gjithë mbështetjen ,që na jep në aktivitete

Falenderojmë mësuesit, që organizuan këtë konkurs , që punojnë fort me talentet e reja

Falenderojmë vajzat e mrekullueshme EMANUELA, EMA , ELIZJANA dhe vallëtaret tona , Elena dhe Edra, si dhe prindërit e tyre

Suksese në aktivitete të tjera. Burrimi Shkolla Mustafa Qemal Ataturk.

 

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close