Kulture

FOTO/ Kapet ‘mat’ Rama, kryetari urdhër “ushtrisë” së FRESSh-istëve: Këto janë komentet që duhen bërë

Në pëpjekje për të ‘mbytur’ protestën e studentëve me propagandë, duket se ushtria e FRESSH-istëve, ka marrë urdhra të qarta nga kryetari Eljo Hysko mbi komentet që duhen bërë në rrjetet sociale në mbështetje të qëndrimeve të kryeministrit Rama.

Në rrjetet sociale po qarkullojnë dhe mesazhet që kanë marrë FRESSH-istët, ku ndër 7 komentet që duhen bërë sipas urdhrave, është që protesta të paraqitet pa Ide të qarta, dhe se studentët nuk e dinë mirë se çfarë kërkojnë.

Ndërkohë njëri nga komentet është edhe ai që doli pak më parë në rrjetet sociale, ku dy komentues postojnë të njëjtin tekst sa i përket idesë për “universitetet falas”.

Për më tepër lexoni 7 komentet që duhej të postonin anëtarët e forumit rinor socialist sipas urdhrave:

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close