Kulture

Foto\ Libri më i ri me titullin ” Reja”, me autorësi nga Albana Mançja

Me Albana Jatru Mancja ,jo vec brenda kornizës së televizionit, dhe brenda kornizës se stendave të @onufrilibrari në Panairin e Librit Albana Mançja,  shkrimtare, autore e disa librave me poezi dhe përralla për fëmijë dhe kuzhuniere në emisionin ” Rreze Dielli” Report TV .  Poezia është një formë e shprehjes artistike. Figuracioni letrar dhe stili i përdorur janë domethënëse për krijuesin, gjithashtu dhe për lexuesin nuk mungojnë titujt e rinj. Së fundi libri më i ri mban titullin ” Reja”, me autorësi nga Albana Mançja. Të zbërthesh artin deri në detaj në cdo qelizë të japësh jetë, që do të thotë

Shije, Aromë, bashkëudhëtare në finalizimin e piatës, e këtë e bën vetëm Albana .I urojmë suksese si autore e shumë librave dhe si artiste e kuzhinës.

Autore – Albana Jatru Mancja  Më shumë informacion për aktivitetet e Albana Mançja ju mund të gjeni në Facebook dhe Instagram @Albanajatrumancja poeten dhe artisten e kuzhinës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close