Kulture

Koleksioni i rrallë me instrumente muzikore të vjetra shqiptare

Ermal Sela është muzikant dhe koleksionist i veglave muzikore të të gjitha trojeve shqiptare, shkruan TCH.

Ai deri tani ka grumbulluar instrumente muzikore nga më të ndryshmet dhe jo pak. Në koleksionin e tij privat ka një pasuri prej 300 veglash dhe më e vjetra është 300 vjeç. Por cila është ajo?/tch

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close