Kulture

Koncert -Recital viole -violin i nxënëses Manushe Selmanaj dhënë në ambjentet QKF

KONCRT -Recital viole -violin i nxeneses Manushe Selmanaj dhene ne ambjentet QKF , ishte nje koncert befasues per vlerat teknike dhe interpretative qe ajo i dhuroi publikut. E vecanta e ketij koncerti eshte se per her te pare jepet nje koncert recital me instrumentin e Violes.

U shquan me repertorin ;Koncerti per viole i Hajdenit ,Dueti per viole e violine etj… Suksesi i pa mohushem ne rrugetimin e saj artistik,eshte puna plote pasion e profesore Albana Tushe Curo e cila eshte njekosisht dhe drejtuesia e ketij eventi.

Shkelqyen ne kete koncert edhe grupi i violinave me drejtuesen e talentuar profesoren Elisabeta Gjino Aliko ku pjeset qe ekzekutuan (Marshi Turk dhe Moto perpeto)na mbrekulloi me atmosferen qe solli.

U shqua per ne kete aktivitet edhe pianistja e talentuar Elisabeta Brahimi ne shoqerimin e repertorit te ketij Recitali. SUKSESE NE AKTIVITETE E TJERA.!!!!!!!!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close