KultureTurizëm

Margariti: Mbi 1 milion turistë të huaj në monumentet e kulturës dhe sitet arkeologjike

Mbi 1 milion vizitorë të huaj kanë vizituar monumentet tona të kulturës, sitet arkeologjike, kishat etj., nga periudha janar deri në tetor 2019.

Shifrën e ka bërë publike ministrja e Kulturës Elva Margariti, e cila thotë se kjo, “do të thotë më shumë shërbime, më shumë kujdes ndaj trashëgimisë sonë dhe më shumë të ardhura për ekonomitë lokale”. Kjo shifër prej 1 milionë e 16 mijë vizitorësh është 7% më shumë se e njëjta periudhë e vitit të kaluar.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: