Kulture

“MY ITHACA”, pranë Galerisë së Artit Vlorë, ekspozitë e veçantë pikturë e fotografi e dy vlonjatëve Roland Runaj dhe fotografit Juljan Bleta

VLORA dhuron përherë dhe prej mbrëmjes së djeshme e deri në 26 korrik dhuron edhe kënaqësinë e “MY ITHACA”, pranë Galerisë së Artit Vlorë, ekspozitë e veçantë pikturë e fotografi e dy vlonjatëve të mirë e të talentuar: piktorit Roland Runaj dhe fotografit Juljan Bleta.

Shumë përgëzime për këtë ekspozitë me art të bukur e me mesazhe të ndjera e të forta, mesazhe që nxiten prej dhuratës Vlorë! Suksese në artin e tyre dhe misionin e tyre për të përçuar ndjesi të bukura!

Një ditë për ta vizituar e shijuar vlen shumë në këto ditë vere.  Nga Vilma Bello

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: