Kulture

Nesër në Teatrin “Petro Marko” do te shfaqet premiera e komedisë “Budallenjtë”, mos mungoni

Nesër në Teatrin “Petro Marko” do te shfaqet premiera e komedisë “Budallenjtë”.Budallenjte nje komedi nga dramaturgu Neil Simon nje nga personalitetet amerikan ne teater dhe kinematografi me regji te Roland Minges. Nje perralle alegorike qe para se te jete e tille eshte nje qendrim theres ndaj raporteve te pushtetit ne teresine e vet e para se gjithash te metodave djallezore per nenshtrimin e mendjeve te shtetasve te vet .

Sidomos ushtrimit te pushtetit nepermjet propogandes dhe mediave pa te cilet pushteti I tyre ne ditet e sotme do te dukej I zhveshur. Mallkimi eshte frike ndjenje nenshtrimi e shkaktuar nga pushtet tiranik. Eshte pikerisht ky mesazhi qe do te jepet permes kesaj shfaqjeje e servirur me nje humor situatash e batutash nepermjet interpretimit brilant te aktoreve qe do te ngjiten ne skene.

Aktoret qe do te performojne ne kete shfaqje neser kane bere një ftesë te hapur për të gjithë rininë e Vlorës,te kalojne nje mbasdite plot humor dhe satirë,me batuta të shumta.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close