Kulture

Pasardhësja e heroit tonë kombëtar: ‘Urime kjo pavarësi e një kombi’

Paraardhësit e saj, por edhe ajo dhe familjarët e saj kanë jetuar në shtete të ndryshme, kanë lëvizur nga një vend në tjetrin, por ajo që gjithmonë kanë bartur me vete është historia e tyre, duke qenë familjarë, pasardhës të heroit kombëtar shqiptar Gjergj Kastrioti – Skënderbeut.

Dhe bëhet fjalë për Sofie Kastrioti, stërmbesa e heroit tonë kombëtarë Gjergj Kastrioti që gjithmonë është shprehur krenare me faktin se është pasardhëse e Skënderbeut.

Me rastin e 28 nëntorit ajo ka uruar të gjithë shqiptarët duke shkruar:

’Urime kjo pavarësi e një kombi’’ duke e shoqëruar urimin me flamurin kuq e zi.

Image

Image

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close