Kulture

Qendra e fshatit Dukat nё Vlore, nё transformim si rrjedhojё e projektit tё PZHRSH-sё

Kjo ёshtё qendra e fshatit Dukat nё Vlore, nё transformim si rrjedhojё e projektit tё PZHRSH-sё i cili fokusohet nё rehabilitimin e sheshit kryesor dhe rikonstruksionin e “Shkollёs sё Kuqe”, e cila do tё pёrshtatet nё njё Muzeum pёr turistёt e vizitorёt. Pёrfaqёsuesit e PZHRSH-sё dhe Fondi Shiptar i Zhvillimit \Albanian Development Fund Rajoni Vlorё, vizituan Bashkia Vlore, pёrgjegjёse pёr zbatimin e projektit, si dhe qendrёn e Dukatit pёr tё ndjekur nga afёr punimet. Kryebashkiaku i Vlorёs Z. Dritan Leli theksoi impaktin e kёtij projekti qё kontribuon drejtёpёrdrejtё nё mirёqёnien e komunitetit lokal i cili e ka mbёshtetur gjerёsisht kёtё iniciativё.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close