Kulture

Qytetit të Vlorës i shtohet një tjetër monument me përkushtimin e gazetares Zenepe Luka!

Një tjetër monument i shtohet qytetit të Vlorës me përkushtimin e gazetares Zenepe Luka.

Në kuadër të Vitit Mbarëkombëtar të Gjergj Kastrioti Skënderbeut, Fondacioni Kulturor Mbarëkombëtar “Nermin Vlora Falaski” në bashkëpunim me Bashkinë e Vlorës , organizojnë ceremoninë e përurimit të shtatores së Donika Kastriotit, ditën e premte dt. 21.12. 2018, Ora 12:00.

Shtatorja e Donika Kastriotit, vepër e skulptorit Skënder Tena është derdhur në bronz dhe do të përurohet te lulishtja pranë stacionit urban përballë xhamisë së qytetit të Vlorës.

Ftohen të marrin pjesë qytetarët e Vlorës, patriot, intelektual, nxënës të shkollave dhe student.

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close