Kulture

Shoqata “Shqipëria” sot në eventin ” Të jesh grua”!

Shoqata “Shqipëria” sot në eventin ” Të jesh grua”! Në nderim të të gjitha grave ,nënave motrave,për sakrificat dhe forcën e tyre!I Një përshëndetje e vecante nga Shoqata Qëndrore ” Shqipëria”, kryetari Qëndror Z. Ilirian Dhima. Gëzuar! Ishin të ftuar gra nga fusha të ndryshme,të cilat u nderuan me çertifikatë mirnjohje nga shoqata ” Shqipëria”. Aktiviteti u përshëndet nga fëmijët e Qendrës Kulturore të fëmijëve Vlorë nën drejtimin e specialistes,mësueses Albana Curro!

Na nderuan nga shoqëria civile, Drejtoresha e Ojf në Bashkinë Vlorë,dr e organizatës ” Protec me”,këshilltarja e bashkisë Znj Liljana Breshani, dr e organizatës civile , këshilltarja znj Rozina Kormuzi, këshilltarja e bashkisë Znj Asime Ferraj, poetja e nderuar Znj Alma Sinani me një profesionalizëm në fushën e krijimtarisë. Poetja dhe shkrimtarja Zamira Agalliu e cila u dhuroi librin e saj gjithë pjesmarrësve, mesuese Tatjana Hoxhaj, dr e ” Qendra Vatra” znj Adena Vangjeli etj. Një aktivitet shumë breslënës dhe i veçantë.

Falenderim i veçantë për kryetaren e gruas në shoqatën “Shqipëria” Znj Etela Dajlani,e cila u vlerësua me çertifikatë për punën vullnetare të palodhur, dhe vullnetin e treguar në cdo aktivizim. Falenderim për antarësinë e shoqatës Lena, Ina, Sherina, Klea, Pamela etj,falenderim për psikologen Erisa si një profesioniste. Falenderime pafund dhe gëzuar festat, shëndet e suksese në misionin tuaj! Me shumë respekt e mirënjohje Kryetares së shoqatës ” Shqipëria” Vlorë Edlira Kapllanaj.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: