Kulture

Shtëpia e Bardhë gati për festë

Shtëpia e Bardhë është gati për festën e krishtlindjes. Zonja e shtëpisë dhe e para e Shteteve të Bashkuara Melania Trump ka hapur dyert.

Drita, ngjyra, ku mbizotërojnë ato simbol të festave të fundvitit, e kuqja dhe jeshilja, dekorime, e simbole kombëtare shpërthejnë menjëherë sapo hyn brenda.

Bashkëshortja e presidentit Trump ka qenë pjesë aktive e dekorimit të shtëpisë.

Tashmë e njohur për stilin e saj elegant, nuk kishte si të dështonte në këtë rast. Si të për të mos rënduar edhe më shumë atmosferën festive, ajo ka zgjedhur të vishet me te zeza, pallto dhe çimze, kurse dorezat lëkurë të kuqe.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close